Refusal®

Op dit moment is Refusal helaas niet leverbaar. Wij doen er alles aan om de beschikbaarheid te herstellen. Hiervoor beogen wij een nieuwe registratie in te dienen. Als alternatief zou Antabus kunnen dienen dat ook de actieve grondstof disulfiram bevat.

Voedingsadviezen Tracydal® nu ook beschikbaar als “app” voor telefoon en iPad.

pdf_icoonKlik hier voor meer informatie

 

Distributieovereenkomst Locacorten Vioform ® oordruppels tussen Amdipharm Limited en Daleco Pharma per 1 oktober beëindigd

Daleco Pharma heeft jarenlang de distributie van Locacorten Vioform namens het Engelse Amdipharm verzorgd. Per 1 oktober is deze samenwerking beëindigd. In hoeverre Locacorten Vioform nog op de markt zal terugkeren is onduidelijk.

 

Bacicoline-B® 7,5 ML tijdelijk niet leverbaar.

In verband met een door te voeren variatie (wijziging van de verpakking) en de te geven goedkeuring hieraan door het CBG (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen) is Bacicoline-B® op dit moment  niet leverbaar. Wij doen er alles aan om dit gemis zo spoedig mogelijk opgelost te krijgen. Zie evt. ook de website van Farmanco   https://farmanco.knmp.nl/tekortgeneesmiddelen/kno/bacicoline-b.

Tracydal® in basispakket opgenomen en volledig vergoed.

Tracydal® is als volledig vergoed geneesmiddel opgenomen in de basisverzekering. Minister E. Schippers heeft hiermee gehoor gegeven aan het in juni 2016 gedane advies van het ZiN (Zorginstituut Nederland) om Tracydal® op lijst 1B van het GVS te plaatsen.

Update dieetaviezen bij het gebruik van de niet selectieve MAO remmer Tracydal®.

De laatste update is van december 2019 en staat op de website.