Brochure risico minimalisatie items Tracydal® m.i.v. heden in het Engels beschikbaar.

Voor de volledige Engelse brochure zie de patiënten informatie pagina van Tracydal® .

Locacorten Vioform® oordruppels weer beschikbaar.

Het verheugd ons u te kunnen berichten dat Locacorten Vioform® oordruppels, na lange tijd van afwezigheid, weer beschikbaar is. Op 31 maart hebben wij nieuwe voorraad ontvangen welke met de grootst mogelijke spoed naar de groothandelaren verzonden is. Inmiddels kunnen apothekers, ziekenhuizen, apotheekhoudende artsen en instellingen weer leveren.

Voedingsadviezen Tracydal® nu ook beschikbaar als “app” voor telefoon en iPad.

pdf_icoonKlik hier voor meer informatie

 

Refusal®

Op dit moment is Refusal® helaas niet leverbaar. Wij doen er alles aan om de beschikbaarheid te herstellen. Hiervoor zijn wij recent een samenwerking aangegaan met ACE pharmaceuticals. Het doel hiervan is om Refusa®l zo spoedig mogelijk in haar “oude” wijze te herstellen. Als tijdelijk alternatief zou Antabus kunnen dienen dat ook de actieve grondstof disulfiram bevat.

Bacicoline-B® 7,5 ML tijdelijk niet leverbaar.

In verband met een door te voeren variatie (wijziging van de verpakking) en de te geven goedkeuring hieraan door het CBG (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen) is Bacicoline-B® op dit moment  niet leverbaar. Wij doen er alles aan om dit gemis zo spoedig mogelijk opgelost te krijgen. Zie evt. ook de website van Farmanco   https://farmanco.knmp.nl/tekortgeneesmiddelen/kno/bacicoline-b.

Tracydal® in basispakket opgenomen en volledig vergoed.

Tracydal® is als volledig vergoed geneesmiddel opgenomen in de basisverzekering. Minister E. Schippers heeft hiermee gehoor gegeven aan het in juni 2016 gedane advies van het ZiN (Zorginstituut Nederland) om Tracydal® op lijst 1B van het GVS te plaatsen.

Update dieetaviezen bij het gebruik van de niet selectieve MAO remmer Tracydal®.

De laatste update is van december 2019 en staat op de website.